Ο Μπουχαλάκης το μοναδικό πρόβλημα της Εθνικής ενόψει Ιρλανδίας

Οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ήταν οι μοναδικοί διεθνείς ποδοσφαιριστές που τη Δευτέρα, στην έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (16/6) με την Ιρλανδία γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Τη Δευτέρα (12/6) το απόγευμα η Εθνική ομάδα συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά με όλους τους παίκτες που είχαν κληθεί από τον Γκουστάβο Πογέτ και ξεκίνησε την προετοιμασία της για τα ματς με την Ιρλανδία την Παρασκευή (16/6) και τη Γαλλία τη Δευτέρα (19/6) ενόψει του Euro 2024.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του πλην των Μπουχαλάκη και Αλεξανδρόπουλου που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά και χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Να θυμίσουμε πως στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας έχουν κληθεί οι: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Μάνταλος, Αλεξανδρόπουλος, Κωνσταντέλιας, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Λημνιός, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Φούντας.

Η προπόνηση της Δευτέρας ήταν ανοιχτή για τους δημοσιογράφους αλλά και τον κόσμο και αρκετά νεαρά παιδιά βρέθηκαν στο γήπεδο, είδαν το πρόγραμμα και έβγαλαν φωτογραφίες και αυτόγραφα με τα ινδάλματα τους.

To Top