Ο Μποχωρίδης ξεπέρασε τον Σιγάλα σε συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ανέβηκε στην τέταρτη θέση της λίστας των παικτών που έκαναν τα περισσότερα παιχνίδια με τον Άρη στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τον Γιώργο Σιγάλα.

Ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

“*Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι πια μόνος στην 4η θέση της λίστας των παικτών που έκαναν τα περισσότερα παιχνίδια με τον Άρη στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα (από το 1992-93). Το χθεσινό ήταν το 134ο και με αυτό ξεπέρασε τον νυν ασίσταντ κόουτς της ομάδας, Γιώργο Σιγάλα.

Παράλληλα ο Μποχωρίδης με τα επτά ριμπάουντ που είχε χθες, ανέβηκε μία θέση στη λίστα του Άρη Midea στη Stoiximan Basket League. Έγινε ο 14ος αφού έφτασε τα 394 και ξεπέρασε τον Αντώνη Ασημακόπουλο που είχε 390.

Ο Μποχωρίδης εξάλλου έγινε ο τρίτος γκαρντ στη σεζόν, με επίδοση 7+ ριμπάουντ που συνδυάστηκε με μηδενική επίδοση λαθών. Είχε 7 ριμπάουντ και κανένα λάθος όπως ο Βασίλης Τολιόπουλος στο ματς του Άρη Midea με τον Απόλλωνα Carna και ο Άντριου Χαρισον στο ματς του ΠΑΟΚ στο Μαρούσι.

Σε ομαδικό επίπεδο…

*Οι γηπεδούχοι βρήκαν πολλές ευκαιρίες σε καταστάσεις transition σημειώνοντας 26 πόντους από αιφνιδιασμούς, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη της φετινής Stoiximan Basket League. Περισσότερους (27) είχε μόνον η ΑΕΚ στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Carna.

*Καταδικαστική αποδείχτηκε για τον Άρη Midea η δεύτερη περίοδος στη διάρκεια της οποίας σημείωσε μόλις έξι πόντους. Πρόκειται για νέο αρνητικό ρεκόρ στη σεζόν αφού το προηγούμενο ήταν οι επτά πόντοι που είχε η Καρδίτσα Ιαπωνική στην τέταρτη περίοδο του αγώνα της στο Περιστέρι”.

To Top