“Ο Μποχωρίδης σουτάρει ακριβώς όπως ο Τζινόμπιλι!” (video)

Η είδηση της δήλωσης συμμετοχής του Λευτέρη Μποχωρίδη στο ντραφτ του ΝΒΑ έκανε ήδη τον γύρο στα μπασκετικά σάιτ όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά και των Ηνωμένων Πολιτειών. Μάλιστα Ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ των Ορλάντο Μάτζικ, ανέφερε πως ο Μποχωρίδης θυμίζει πολύ στον τρόπο που σουτάρει τον Μανού Τζινόμπιλι!

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να διερευνήσει κανείς τις προθέσεις του Μποχωρίδη, αλλά σίγουρα η δήλωση συμμετοχής στο ντραφτ έχει σκοπό να μπει το όνομα του παίκτη στην “αγορά” του ΝΒΑ και να δοκιμάσει εκεί τις δυνάμεις του. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι έχει δικαίωμα να αποσύρει την συμμετοχή του και αυτό είναι πάντα ένα ενδεχόμενο ανοικτό για τον παίκτη του Άρη.

Ο Άνταμ Παπαγεωργίου, Έλληνας που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και ασχολείται με το ΝΒΑ και το ρεπορτάζ των Μάτζικ μετέφερε την είδηση της δήλωσης συμμετοχής του Μποχωρίδη στο ντραφτ και σχολίασε στο twitter πως ο παίκτης του Άρη εκτελεί με τον ίδιο τρόπο που το κάνει ο Τζινόμπιλι, παραθέτοντας ένα βίντεο από το λεγόμενο “scouting report” για τον Μποχωρίδη.

 

 

To Top