ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπούργος επανήλθε: “Θα είμαι κάποια μέρα σε Ατλέτικο, Ρίβερ, Εθνική Αργεντινής”

Ο Χερμάν Μπούργος μίλησε στο tycsports, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πού θα παίξει ο Μέσι, αλλά και στα δικά του επόμενα βήματα. Για μια ακόμη φορά τόνισε ότι “Θα είμαι κάποια μέρα σε Ατλέτικο, Ρίβερ, Εθνική Αργεντινής”.

Αναλυτικά

Για τον Σιμεόνε είπε: «Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να φύγει από την Ατλέτικο. Για μένα θα μείνει. Έφαγα και έφαγα μαζί του περισσότερο παρά με την οικογένειά μου… οκτώ χρόνια στην Εθνική Αργεντινής, πέντε στην Ατλέτικο της Μαδρίτης… είμαστε φίλοι, τον ξέρω».

Για τον Μέσι σχολίασε: ««Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει τη χαρά να παίξει για τη Νιούελς. Θα τελειώσει εκεί, σίγουρα, δεν έχω καμία αμφιβολία. Θα παίξει ένα παιχνίδι, δύο παιχνίδια, τρία, ό,τι χρειαστεί. Ο Μέσι λατρεύει τη Νιούελς, αγαπά τη Ροζάριο και σίγουρα θα αφιερώσει ένα παιχνίδι ή ένα πρωτάθλημα στους ανθρώπους της Νιούελς, σίγουρα».

Όσο για τον εαυτό του, μάλλον έβαλε ψηλά τον πήχη: «Είμαι πολύ ξεκάθαρος ότι πρέπει να συνεχίσω να περπατάω στον δρόμο μου. Ξέρω ότι μια μέρα θα είμαι στη Ρίβερ, στην Ατλέτικο Μαδρίτης και στην Εθνική Αργεντινής, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Ακολουθώντας το μονοπάτι συμβαίνουν πράγματα».

To Top