Ο Μπούργος μίλησε για Αργεντινή, “έστειλε”… μήνυμα στη Θεσσαλονίκη: “Προτιμώ να έχω 3-4 καλούς τερματοφύλακες για ανταγωνισμό”

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής αντιμετώπισε τα ξημερώματα εκτός έδρας το Εκουαδόρ, σε παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Τελικό σκορ 1-1, σ’ ένα αδιάφορο παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες θα παίξουν στο Μουντιάλ.

Ο τηλεοπτικός σταθμός tysports, όπως αναφέραμε νωρίτερα, φιλοξένησε τον προπονητή του Άρη Χερμάν Μπούργος, ο οποίος σχολίασε την παρουσία και την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Αρχικά είπε: «Βλέπω πολύ καλά την Εθνική Αργεντινής. Η στιγμή ή η κατάσταση δεν συγκρίνονται. Υπάρχει πάντα ενθουσιασμός για ό,τι κάνει η Εθνική. Τους βλέπω να κατευθύνονται προς αυτούς τους στόχους. Ιστορικά, η Αργεντινή είναι πάντα φαβορί όπου παίζει. Πρέπει να το ζήσεις, να το σκεφτείς και να το νιώσεις αυτό γιατί την επόμενη μέρα πρέπει να κερδίσεις».

Για προπονητή της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, σχολίασε: «Έκανε τους παίκτες να τον πιστέψουν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όταν το πετύχεις, όλα είναι σε καλό δρόμο. Φαίνεται ξεκάθαρα στη εξέλιξη της Εθνικής».

Όσο για τους τερματοφύλακες της εθνικής Αργεντινής ανέφερε, στέλνοντας… μήνυμα και για την φιλοσοφία του στη θέση αυτή: «Ως προπονητής, προτιμώ να έχω 3 ή 4 τερματοφύλακες καλούς. Πρέπει πάντα να σκέφτεται κανείς τον ανταγωνισμό στη θέση. Κάποιος πρέπει να πιέζει, ώστε αυτός που παίζει ως βασικός αυτή τη στιγμή να μην αισθάνεται σίγουρος».

To Top