ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Μπούργος πλέον καλείται να βρει λύσεις και πρόκριση

Το 4-2-3-1 δεν βγήκε απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Χερμάν Μπούργος καλείται σε έξι μέρες να βρει λύσεις προκειμένου να έρθει η πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa Conference League.

Ο Αργεντινός τεχνικός άφησε το 4-4-2 που δοκίμασε κόντρα στην Γκόμελ και το οποίο του βγήκε με επιτυχία απέναντι σε έναν πιο αδύναμο αντίπαλο σε σχέση με τους Ισραηλινούς, προτίμησε το 4-2-3-1, στο οποίο όμως “μπλοκαρίστηκε” από την κακή του απόδοση αλλά και από την αντίδραση των παικτών του Βλάνταν Ίβιτς.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως MVP για τον Άρη ήταν ο Χουλιάν Κουέστα. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί πολύ πιο άσχημα για τον Άρη αν δεν υπήρχε ο Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος με πολλές και δύσκολες επεμβάσεις κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι. Παρά την ήττα με 2-0, ο Κουέστα ήταν ο πολυτιμότερος και δίνει ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα του, η οποία καλείται να δουλέψει όλες αυτές τις μέρες μέχρι τη ρεβάνς και να δείξει το καλό της πρόσωπο.

Μέσα σε όλα ο Χερμάν Μπούργος παρουσιάζεται ήρεμος, κάτι που φάνηκε στη συνέντευξη Τύπου υποστηρίζοντας πως “χάσαμε το πρώτο ημίχρονο, πρέπει να κερδίσουμε στο δεύτερο”.

To Top