Ο Μπράιαντ ξεπέρασε τον Τζόρνταν! (video)

Με δύο εύστοχες βολές στα μέσα της δεύτερης περιόδου ο Κόμπι Μπράιαντ ξεπέρασε το είδωλό του! Ο σουπερστάρ των Λέικερς ξεπέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν στην λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών και βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση πίσω από Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και Καρλ Μαλόουν.

Ο Μπράιαντ χρειαζόταν 9 πόντους για να προσπεράσει τον Τζόρνταν, που έχει 32.292 πόντους στην καριέρα του. Με τους 26 που πέτυχε χθες οδηγώντας σε νίκη με 100-94 τους Λέικερς επί των Τίμπεργουλφς στη Μινεσότα πέρασε στην τρίτη θέση. Πλέον κυνηγάει τους Τζαμπάρ (38.387) και Μαλόουν (36.928), αλλά είναι δύσκολο να τους πιάσει.

“Είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι εδώ, να παίζω ακόμα. Εκτιμώ πολύ το ότι ήμουν ικανός να παίξω τόσο πολύ. Οι καριέρες δεν διαρκούν τόσο συνήθως. Εκτιμώ πολύ την ευκαιρία που έχω να είμαι ακόμα εδώ και να παίζω και να κάνω ότι κάνω”, επεσήμανε ο Μπράιαντ, που πήρε δώρο τη μπάλα του αγώνα από τον ιδιοκτήτη των Τίμπεργουλφς, Γκλεν Τέιλορ.

Ο Μάικλ Τζόρνταν μιλώντας στο Associated Press τόνισε: “Συγχαίρω τον Κόμπι για το κατόρθωμά του. Είναι ολοφάνερο ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, με πολύ δυνατή διάθεση για δουλειά και εξίσου δυνατό πάθος για το μπάσκετ. Διασκέδασα βλέποντας τον να παίζει όλα αυτά τα χρόνια και περιμένω να δω τι άλλο θα επιτύχει”.

To Top