ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Μπράμπετς περιμένει τον Νταρίντα στον Άρη», γράφουν οι Τσέχοι

Η επιβεβαίωση της μετακίνησης του Βλάντιμιρ Νταρίντα από τη Χέρτα Βερολίνου στον Άρη έρχεται και από την Τσεχία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.ruik.cz ο Τσέχος μέσος θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης, όπου θα συναντήσει τον συμπατριώτη του, Γιακούμπ Μπράμπετς, απορρίπτοντας την προοπτική επιστροφής στη Βικτόρια Πλζεν.   

Οι Τσέχοι σημειώνουν πως «ο έμπειρος μέσος, Βλάντιμιρ Νταρίντα θα αποχωρήσει από τη Χέρτα Βερολίνου τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τα επόμενα βήματά του δεν θα τον οδηγήσουν στα περιβόλια του Στρουντς (εννοούν την Βικτόρια Πλζεν). Ο 32χρονος Νταρίντα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, όπου θα βρεθεί με τον Γιακούμπ Μπράμπετς».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.ruik.cz, η τσέχικη ομάδα επιθυμούσε διακαώς την επιστροφή του Νταρίντα, ωστόσο ο παίκτης έχει αποφασίσει να συνεχίσει να παίζει μακριά από την πατρίδα του και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Άρη. Προσθέτει ακόμη πως οι ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας βρίσκονται σε συζητήσεις με τους διοικούντες του Άρη, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η συμφωνία.

To Top