Ο Μπράουν και η ερώτηση για το… πισωγύρισμα!

Ο Μπόμπι Μπράουν μετά το πέρασμά του από τον Άρη, επέστρεψε στη Γερμανία και την Όλντεμπουργκ και δείχνει να το απολαμβάνει.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο σάιτ “NWZ online” ο Αμερικανός πρωήν παίκτης του Άρη αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του να υπογράψει στην Όλντενμπουργκ.

“Είναι όλα πολύ σωστά οργανωμένα εδώ. Είμαι βέβαιος ότι έκανα την σωστή επιλογή να επιστρέψω στη Γερμανία”, είπε αρχικά ο Μπράουν, που είχε αγωνιστει στην Άλμπα Βερολίνου παλιότερα.

Το σημείο που… αφορά τον Άρη ήταν στην ερώτηση του δημοσιογράφου (Βον Χόκε Ρίχτερς) αν είναι πισωγύρισμα το ότι άφησε τον Άρη και το Γιούροκαπ για την Όλντενμπουργκ και το Γιουροτσάλεντ.

“Δεν συμφωνώ με αυτό. Ξέρω τον αρχηγό της Όλντενμπουργκ, Ρίκι Πόλντινγκ γιατί είχαμε παίξει μαζί στην Αμερική. Αυτός με έβαλε στο κλίμα της ομάδας. Ξέρω και τον κόουτς Κρούνιτς, που με είχε εντυπωσιάσει όταν παίξαμε αντίπαλοι με την Άλμπα. Είναι ένας από τους λόγους που είμαι εδώ”, απάντησε ο Μπράουν, που είχε με τη φανέλα του Άρη 11,4 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο σε 30 αγώνες.

To Top