ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Μπρούνο βρήκε τη… γη της επαγγελίας στη Μολδαβία: “Ανακάλυψα πάλι το ποδόσφαιρο και τα γκολ” (photo)

Μπορεί το πέρασμα του Μπρούνο Φελίπε από τον Άρη να μην ήταν πετυχημένο, ωστόσο ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως τα πηγαίνει περίφημα με την καινούργια του ομάδα την Σέριφ, βρίσκοντας την ποδοσφαιρική γη της επαγγελίας.

Το πέρασμα του Βραζιλιάνου από την Super League

Ο Βραζιλιάνος αρχικά έκανε την εμφάνιση του στην ομάδα του Ατρομήτου την σεζόν 17/18. Η παρουσία του στην ομάδα του Περιστερίου ήταν εξαιρετική και κυρίως σε ρόλο δεκαριού. Αυτό του χάρισε και μία μεταγραφή στον Ολυμπιακό, έπειτα από δύο σεζόν υπό τις οδηγίες του Κάναντι. Στους Πειραιώτες δεν έπιασε. Πραγματοποίησε μόλις 12 εμφανίσεις δίχως να σκοράρει ή να δώσει κάποια ασίστ. Μάλιστα, τον καιρό που βρισκόταν στον Ολυμπιακό ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε 1.5 μήνα εκτός ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, «χτυπήθηκε» και από τον Covid-19, πηγαίνοντας τον πίσω…

Η ελπιδοφόρα αρχή και το άδοξο τέλος

Ο Μπρούνο Φελίπε, μετά τον Ολυμπιακό, αποκτήθηκε από τον Άρη. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε ως αλλαγή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» παίζοντας ως εξτρέμ στα τελευταία είκοσι λεπτά. Άφησε καλές εντυπώσεις, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Συνολικά φόρεσε άλλες 14 φορές την φανέλα των «κιτρίνων» δίχως και πάλι να σκοράρει ή να μοιράσει κάποια ασίστ, κινούμενος γενικά στα ρηχά νε΄ρα. Τελευταίο του ματς ήταν απέναντι στην Αστάνα τον περασμένο Ιούλιο, όπου έδειξε να μην «καίγεται» για να πάρει ρίσκα, παρουσιάζοντας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ένα αδιάφορο «πρόσωπο»…

Αναγεννήθηκε στη Μολδαβία…

Ο Βραζιλιάνος ωστόσο δεν το έβαλε κάτω. Μεταγράφηκε στην Μολδαβική Σερίφ Τίρασπορ, την ομάδα που αποτέλεσε την μεγάλη έκπληξη του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν μέλος της ομάδας όταν μπήκαν στους ομίλους ενώ πήρε και λεπτά συμμετοχής στο τεράστιο διπλό της Μολδαβικής ομάδας στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Σε σύνολο 24 εμφανίσεων, ο άλλοτε παίκτης του Άρη μετράει 5 γκολ και δύο ασίστ. On fire το τελευταίο διάστημα καθώς στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις -ανεξαρτήτου διοργάνωσης- έχει τρία γκολ και μία ασίστ. Μοιάζει πανευτυχής στην καινούργια του ομάδα ενώ σε ποστάρισμα στο Instragram επισημαίνει ότι στην Σέριφ ανακάλυψε εκ νέου τον δρόμο προς τα γκολ.

Όπως έγραψε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, της Σέριφ. Εδώ ανακάλυψα ξανά το καλό ποδόσφαιρο και τον δρόμο προς το γκολ!!!
Ελπίζω να συνεισφέρω με τίτλους και να δώσω περισσότερη χαρά σε όλους τους οπαδούς”!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno (@bruno.fellipe77)

 

To Top