ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπρούνο Γκάμα συμφώνησε σε όλα με τον Άρη!

Ο Μπρούνο Γκάμα συμφώνησε με τον Άρη! Η οικονομική υπέρβαση αποφασίστηκε από την διοίκηση της ΠΑΕ και ο Πορτογάλος αναμένεται τη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη!

Ο Θοδωρής Καρυπίδης ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει την υπόθεση του Πορτογάλου εξτρέμ και παρότι οι απαιτήσεις του είναι υψηλές αποφασίστηκε πως αξίζει να καλυφθούν και ο παίκτης να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε και ο Γκάμα θα είναι παρών την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στους κίτρινους, υπογράφοντας κατά πάσα πιθανότητα συμβόλαιο δύο ετών.

Το who is who του Πορτογάλου

Ο Γκάμα είναι γεννημένος στην Μπράγκα όπου και πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, πριν πάει στην Πόρτο το 2004 έναντι 750.000 ευρώ. Έμεινε ως το 2009 παίζοντας όμως μόνο ένα παιχνίδι στην πρώτη ομάδα αφού παραχωρήθηκε δανεικός σε Μπράγκα και Βιτόριο Σετούμπαλ. Εκεί σε δυο σεζόν έκανε 53 συμμετοχές μετρώντας έξι γκολ, για να μετακομίσει το 2009 στην Ρίο Αβε όπου επίσης σε δυο σεζόν είχε 59 συμμετοχές και πέντε γκολ.

Το 2011 ακολούθησε η Ισπανία και η Λα Κορούνια την οποία να πάρει την άνοδο πετυχαίνοντας εννέα γκολ σε 29 παιχνίδια. Την επόμενη χρονιά στο Ισπανικό πρωτάθλημα έπαιξε σε 38 παιχνίδια σημειώνοντας οκτώ γκολ αλλά ο υποβιβασμός της Ντέπορ τον οδήγησε στην Ουκρανία για λογαριασμό της Ντνίπρο.

Παρέμεινε τρία χρόνια, έφτασε ως τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ (56 συμμετοχές- εννιά γκολ) για να επιστρέψει το 2016 στην Ντεπορτίβο όπου και αγωνίστηκε 22 παιχνίδια.

Πέρσι ξεκίνησε στην Λα Κορούνια στο πρώτο μισό (έξι συμμετοχές) και μετακινήθηκε στην Αλκορκόν τον Γενάρη (15 συμμετοχές με ένα γκολ).

To Top