Ο Μπρόνι Τζέιμς αναμένεται σύντομα να πατήσει παρκέ, είχε πρόβλημα εκ γενετής στην καρδιά

Έναν μήνα μετά την είδηση-σοκ ότι ο Μπρόνι Τζέϊμς υπέστη καρδιακή προσβολή σε προπόνηση του πανεπιστημίου Southern California και το εξιτήριο, που πήρε ο γιος του ΛεΜπρόν, ήρθαν τα καλά νέα για τον νεαρό γκαρντ/φόργουορντ: Αναμένεται να αναρρώσει πλήρως και να πατήσει σύντομα παρκέ.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η οικογένεια Τζέιμς, έπειτα από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο Μπρόνι είχε εκ γενετής ένα πρόβλημα που δεν άφηνε τα αιμοφόρα αγγεία κοντά στην καρδιά να αναπτυχθούν. Είναι όμως ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί.

“Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Μπρόνι θα αναρρώσει πλήρως και θα επιστρέψει στα παρκέ στο προσεχές μέλλον. Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τα ΜΜΕ, ζητώντας παρακαλώ να υπάρξει σεβασμός στην ιδιωτικότητα της οικογένειας” ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι αν ο Μπρόνι Τζέιμς θα προλάβει να αναρρώσει αρκετά γρήγορα για να αγωνιστεί την φετινή σεζόν με το USC στο κολεγιακό πρωτάθλημα ως πρωτοετής, ή θα χρειαστεί να μείνει εκτός για ιατρικούς λόγους. Πιθανότατα όμως θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση και για αυτό.

To Top