Ο Μπόγρης στο PRESSARIS: “Να δικαιώσω όσους είχαν υπομονή μαζί μου” (video)

Η παρουσία του Γιώργου Μπόγρη έχει βελτιώσει το παιχνίδι του Άρη. Οι κίτρινοι έχουν σημείο αναφοράς μέσα στη ρακέτα, ο 22χρονος σέντερ ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις και μέσα από το PRESSARIS δήλωσε την αισιοδοξία του ότι θα δικαιώσει όλους όσοι έκαναν υπομονή μαζί του στον Άρη.

Ένα δικό σας παιχνίδι χάθηκε στην Τσεχία, όμως όσοι είδαν τον αγώνα διαπίστωσαν ότι αυτή η ομάδα έχει πολλά να δώσει στο παρκέ. Εσύ πως είδες αυτό το παιχνίδι;
Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, κάποιες άλλες όχι τόσο, παίξαμε καλό μπάσκετ για 38 λεπτά. Σίγουρα όποιος το είδε σε σχέση με τα προηγούμενα που θα είχε δει, θα είναι αισιόδοξος και εμείς είμαστε αισιόδοξοι με αυτό που είδαμε. Απλά δεν κερδίσαμε και αυτή είναι η ουσία, να κερδίζεις. Ήταν δεύτερο παιχνίδι που το κάνουμε αυτό. Και με τη Καβάλα αν δεν κερδίζαμε με 15 πόντους, χάσαμε τη διαφορά στο τέλος, οπότε πρέπει να το δουλέψουμε αυτό. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά και να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

Οι αιτίες του κακού δίλεπτου με τη Νίμπουρκ και γενικότερα η ολιγωρία που παρουσιάζει η ομάδα σε κρίσιμα σημεία έχουν εντοπιστεί;
Δε νομίζω ότι φταίει κάτι. Νομίζω ότι έτυχε, γιατί δεν μας είχαν έρθει και παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν, δεν ξέραμε πως να τις αντιμετωπίσουμε. Θέμα δουλειάς είναι και νομίζω ότι θα το δουλέψουμε και όποτε ξανάρθει παρόμοια κατάσταση να τα καταφέρουμε και να κερδίσουμε.

Υπάρχουν δύο παιχνίδια στα οποία μπαίνει η λέξη “πρέπει” μπροστά, το Σάββατο με τον Ηλυσιακό και την Τρίτη με τη Ρουντούπις. Αυτό φέρνει πίεση στην ομάδα;
Δεν φέρνει πίεση, γιατί στον Άρη σε όλα τα παιχνίδια υπάρχει το “πρέπει” μπροστά. Δεν μπορούμε να χάνουμε κανένα παιχνίδι, ειδικά στην έδρα μας, οπότε ξεκινάμε συγκεντρωμένοι για το ματς του Σαββάτου και στην άκρη του μυαλού μας είναι και ο αγώνας της Τρίτης, αλλά αφού περάσουμε το παιχνίδι του Σαββάτου.

Εσύ πως είσαι; Σε βλέπουμε όλο και καλύτερο σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως στατιστικών και αριθμών…
Είχα πάρα πολύ καιρό να παίξω και το ότι δικαιώθηκα ήταν πάρα πολύ σημαντικό για μένα και ψυχολογικά κάτι με κρατούσε, οπότε τώρα που έφυγε αυτό το βάρος. Τώρα με τους συνεχόμενους αγώνες και με την βοήθεια των προπονητών μου και μέσα στην προπόνηση και μέσα στους αγώνες που με εμπιστεύονται, πιστεύω ότι θα γίνομαι καλύτερος.

Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για σένα αυτό κόντρα στον Ηλυσιακό, αν και τον έχεις αντιμετωπίσει και με τον Παναθηναϊκό;
Ως παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έπαιζα και πολύ. Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο ματς, γιατί έχω περάσει εκεί επτά χρόνια. Θα δω πρόσωπα και καταστάσεις που έχω δεθεί, ήταν επτά χρόνια πάρα πολύ ωραία. Τώρα είμαι εδώ, ο επαγγελματισμός αυτά έχει, αλλά ανυπομονώ κιόλας να παίξω μαζί τους, αν και το πιο ιδιαίτερο ματς θα είναι στα Ιλίσια.

Πόσο δύσκολο είναι μετά από μια απραξία ετών να μπαίνεις και να παίζεις σε συνεχόμενα ματς, με σημαντικό χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα με απαιτήσεις;
Σίγουρα είναι δύσκολο, σίγουρα και γω ήμουν όπως λέμε στα αγγλικά ready to explode, ήθελα πολύ να παίξω, οπότε είναι ίσως και καλό με την έννοια ότι θέλω να δείξω πράγματα. Θέλω και εγώ τον χρόνο μου, απλά είμαι τυχερός που έτυχα σε ανθρώπους όπως οι προπονητές μου και η διοίκηση ή οι οποδοί γενικά, που το καταλαβαίνουν αυτό. Ο κόσμος του Άρη είναι μπασκετικός, είχαν την υπομονή μαζί μου και ελπίζω αγώνα με τον αγώνα να είμαι καλύτερος και να τους δικαιώσω όλους.

Δείτε την συνέντευξη του Γιώργου Μπόγρη στο PRESSARIS:

{youtube}_OziTnaTZQ4|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top