Ο Μπόμπι Μπράουν επιστρέφει στην Ελλάδα!

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Μπόμπι Μπράουν, πρώην παίκτης του Άρη, να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του novasports.gr “σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπόμπι Μπράουν βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Αν τελικά οι δύο πλευρές τα βρουν σε όλα, τότε ο Αμερικανός γκαρντ θα πάρει τη θέση του Κόλινς στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς στην Ευρωλίγκα οι προθεσμίες για τη δήλωση παικτών στο ρόστερ έχουν περάσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Eurohoops ο 29χρονος πρώην άσος της Σιένα, είναι κοντά στο να πει το ναι και να αποτελέσει μαζί με τον Σπανούλη ένα ισχυρό δίδυμο στην περιφέρεια των πρωταθλητών Ευρώπης. Μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης έχει κάνει retweet το σχετικό άρθρο, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο του την είδηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ατζέντης του πρώτου σκόρερ της περσινής Ευρωλίγκας, Μίσκο Ραζνάτοβιτς βρέθηκε στο ΣΕΦ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμποράλ Κούτσα, κάτι που σημαίνει πως οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Μπράουν τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κίνα με τη φανέλα της ΝτονγΓκουάν, με την οποία σε 41 παιχνίδια είχε 30.7 μ.ο πόντων, 3.9 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ και 1.6 κλεψίματα. Ξεπέρασε τους 30 πόντους σε 22 παιχνίδια, ενώ το ατομικό του ρεκόρ είναι 74 πόντοι σε έναν αγώνα και το σημείωσε στις 37 Δεκεμβρίου του 2013”.

 

To Top