ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μόρις επιστρέφει μετά από 20 μέρες, τι φέρνει στο παιχνίδι του Άρη

Ο Τζέιλεν Μόρις δεν έχει προλάβει καλά καλά να συστηθεί στο κοινό του Άρη και έμεινε για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός δράσης, το οποίο οι κίτρινοι «πλήρωσαν» με συνεχόμενες ήττες. Η σημερινή επιστροφή του είναι σαφώς ένα στοιχείο που θα βοηθήσει την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Στις 13 Οκτωβρίου ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στον αχίλλειο, στο ξεκίνημα του αγώνα στην Λάρισα. Άντεξε 13 λεπτά στο πρώτο μέρος παίζοντας με έντονους πόνους, δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και έκτοτε έμεινε εκτός δράσης.

Οι κίτρινοι έχασαν από την Λάρισα, έχασαν από τον Ιωνικό στην έδρα τους, ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, παρουσιάζοντας τεράστιο έλλειμα αθλητικότητας, σε συνδυασμό με την απουσία και του Λευτέρη Μποχωρίδη.

Αυτό το στοιχείο θέλει σήμερα ο Μαρκόπουλος να φέρει ο Μόρις στην ομάδα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που στηρίζεται σε αυτό το χαρακτηριστικό.

Ο Άρης έχει την ποιότητα να σκοράρει στην επίθεσή του, το θέμα είναι να βγάλει άμυνες και να κερδίσει τη μάχη των ριμπάουντ, τομείς που σαφώς η παρουσία του Μόρις μπορεί να προσφέρει λύσεις.

Ο Αμερικανός στους δύο αγώνες που έπαιξε υπό κανονικές συνθήκες (με ΠΑΟΚ και Ηρακλή) είχε 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1,5 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

To Top