Ο Νέιμικ απολαμβάνει Άρη και Θεσσαλονίκη και αφήνει… ανοικτή την πόρτα παραμονής!

Ο Ντρου Νέιμικ περνάει καλά στην Θεσσαλονίκη, απολαμβάνει την διαμονή του και την  την συνύπαρξή του στον Άρη με ένα καλό γκρουπ παικτών και σαφέστατα – όπως ο ίδιος δήλωσε – θα άφηνε ανοικτή την πόρτα της παραμονής στην ομάδα και την επόμενη χρονιά.

Στο περιθώριο της παρουσίας του Άρη στο Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε στον αγώνα του Σαββάτου στην Κηφισιά, τονίζοντας πως “έκαναν πολλές αλλαγές σε σχέση με το κύπελλο, όταν χάσαμε στο τέλος. Υπάρχει ένα κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι, θα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Θα δούμε το βίντεο, θα χτίσουμε το πλάνο μας και θα πρέπει να το εκτελέσουμε. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να παίζουμε καλύτερα εκτός έδρας”.

Ρωτήθηκε αν θα ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Άρη την επόμενη χρονιά και απάντησε: “Μου αρέσει εδώ, υπάρχει ένα καλό γκρουπ παικτών, ο προπονητής είναι καλός, διασκεδάζω την διαμονή μου στην Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να προβλέψω από τώρα που θα παίζω του χρόνου, θα το δω το καλοκαίρι. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στο να κάνω ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσω την ομάδα. Σίγουρα όμως θα ήταν ανοικτή η πόρτα για τον Άρη”.

Για όσα είδε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ, αλλά και στην Αθήνα (Καλλιμάρμαρο, Παρθενώνα) σχολίασε: “Είναι πολύ καλό αυτό που κάναμε. Να έρθουμε εδώ και να δούμε την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης. Το είχα κάνει όταν ήμουν σε μια ομάδα (στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα του ΝΒΑ) στην D-League όταν επισκεφθήκαμε το Χολ Οφ Φέιμ στο Σπρίνγκφιλντ και ήταν πράγματι πολύ ιδιαίτερη στιγμή.

Έχω περάσει από το Καλλιμάρμαρο, όπου παλιότερα έχει παιχτεί αγώνας μπάσκετ. Είναι εντυπωσιακό, ένα κομμάτι της ιστορίας. Έχω επισκεφθεί τον Παρθενώνα. Είδαμε και το Αλεξάνδρειο πως ήταν πριν την ανακαίνιση. Μου μοιάζει πολύ οικείο το γήπεδο αυτό. Είναι πολύ τιμητικό να παίζεις για μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία”.

To Top