Ο Νέιτ Ρόμπινσον ανακοίνωσε ότι πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια

Σοκ στο NBΑ στο άκουσμα της είδησης πως ο Νέιτ Ρόμπινσον πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια τα τελευταία τέσσερα χρόνια!

Ο 38χρονος βετεράνος, που κατέκτησε τρεις φορές τον διαγωνισμό καρφωμάτων και αγωνίστηκε στο NBA με τις φανέλες των Νικς, Σέλτικς, Θάντερ, Ουόριορς, Μπουλς, Νάγκετς, Κλίπερς και Πέλικανς, ανακοίνωσε ότι δίνει μάχη με τη νεφρική ανεπάρκεια τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο Νέιτ Ρόμπινσον, όπως αναφέρει στο μήνυμά του, επέλεξε να ανακοινώσει τώρα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, προκειμένου να βοηθήσει όλους όσους πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νέιτ Ρόμπινσον:

«Πρόσφατα άρχισα να λαμβάνω θεραπείες για τη νεφρική ανεπάρκεια, με την οποία παλεύω τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μοιράζομαι αυτά τα νέα τώρα γιατί θέλω να γίνω η… φωνή για όλους αυτούς που έχουν πρόβλημα να μιλήσουν για αυτή την ασθένεια, θέλω να έρθουμε κοντά για έναν μεγαλύτερο σκοπό, την υγεία μας.

Ποτέ δεν ήμουν ένας ομιλητικός ηγέτης μέσα στο γήπεδο, γιατί προτιμούσα να αποτελώ το παράδειγμα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσω και να βοηθήσω όσους πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια. Είμαι ευγνώμων για την θεραπεία και την φροντίδα που έχω λάβει. και ελπίζω μέσω αυτή της ανακοίνωσης να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους».

To Top