Ο Νέλσον κέρδισε τον Κατσικάρη, ο Μπράουν έκανε πλάκα με τον Τζέιμς! (photos)

Ο Σπένσερ Νέλσον κέρδισε τον Φώτη Κατσικάρη στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας! Η ομάδα του, Γκραν Κανάριας επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και επιβλήθηκε της Μπιλμπάο με σκορ 74-62. Στο ιταλικό φάιναλ έιτ, ο Μπόμπι Μπράουν κέρδισε τον Ντομινίκ Τζέιμς!

Πρώην παίκτες και προπονητές του Άρη συνεχίζουν στο υψηλό επίπεδο. Ο Νέλσον με 11 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ τα έκανε όλα για την Γκραν Κανάριας που επιβλήθηκε εύκολα της Μπιλμπάο του Φώτση Κατσικάρη και θα αντιμετωπίσει αύριο την Βαλένθια στον έναν εκ των δύο ημιτελικών του κυπέλλου Ισπανίας. Μπαρτσελόνα εναντίον Κάχα Λαμποράλ είναι ο δεύτερος ημιτελικός.

Στο ιταλικό φάιναλ έιτ, η Σιένα με 22 πόντους του Μπόμπι Μπράουν, που είχε 2/2 βολές, 4/5 δίποντα, 4/9 τρίποντα και 4 ασίστ κέρδισε εύκολα την Ρέτζιο Εμίλια με 82-73. Ο Ντομινίκ Τζέιμς αγωνίστηκε μόλις οχτώ λεπτά και δεν σκόραρε. Η Σιένα θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο ημιτελικό αύριο την Σάσαρι. Η Βαρέζε του Μπράιαντ Ντάνστον και η Ρόμα συνθέτουν το ζευγάρι του πρώτου ημιτελικού.

To Top