Ο Νέντβεντ αποκάλυψε πως η Γιουβέντους απέκτησε τον Ρονάλντο

Ο Πάβελ Νέντβεντ αποκάλυψε πως η Γιουβέντους αποφάσισε να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και πως έπεισε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να μετακομίσει στο Τορίνο.

Όπως φαίνεται για όλα ευθύνεται ο γενικός διευθυντής των «μπιανκονέρι», Τζουζέπε Μαρότα, καθώς δική του ήταν η ιδέα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστήριξε ο παλαίμαχος Τσέχος άσος, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος του ιταλικού συλλόγου.

«Η επιχείρηση Ρονάλντο; Ήταν όλα στο μυαλό του Μαρότα, πρότεινε σε εμένα να κινηθούμε για τον παίκτη και μετά εγώ τον πρότεινα στον πρόεδρο Ανιέλι. Συμφωνήσαμε όλοι από την πρώτη στιγμή, δεν ήταν μία τρελή ιδέα.

Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι επειδή ο Κριστιάνο ήταν η αναγκαία προσθήκη για να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα προς τα εμπρός μετά από επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα.

Όταν μάθαμε για το ύψος της ρήτρας που ήταν στα 100 εκατομμύρια ευρώ, αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε. Τώρα θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι ο στόχος μας αυτά τα χρόνια» είπε σχετικά ο Νέντβεντ μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του.

To Top