ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο «νέος Νεϊμάρ» διάλεξε Μπαρτσελόνα

Ο Βινίσιους Τζούνιορ θέλει να αγωνιστεί στο πλάι του Νεϊμάρ, καθώς είπε «όχι» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για χάρη της Μπαρτσελόνα.

Ένα νέο «αστέρι» της Βραζιλίας έχουν βάλει στο στόχαστρο τους ομάδες της Ευρώπης. Ο λόγος για τον 16χρονο ποδοσφαιριστή της Φλαμένγκο, Βινίσιους Τζούνιορ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και ήδη έχει χαρακτηριστεί από τους συμπατριώτες του ως ο νέος Νεϊμάρ, ενδεικτικό είναι πως έχει σημειώσει 17 τέρματα σε 19 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας Under-17.

Η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι δύο ομάδες που έχουν εκφράσει και επίσημα το ενδιαφέρον τους για το ποδοσφαιριστή, ωστόσο οι Μπλαουγκράνα φαίνεται να έχουν ένα ηχηρό προβάδισμα λόγω…Νεϊμάρ, καθώς ο νεαρός Βραζιλιάνος θέλει να αγωνιστεί πλάι στον συμπατριώτη του.

Σύμφωνα με τους κανόνες της FIFA όμως ο ποδοσφαιριστής θα έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί σε ομάδα της Ευρώπης μόνο όταν φτάσει τα 18 του χρόνια, ωστόσο οι Καταλανοί θέλουν να υπογράψουν όσο πιο σύντομα τον Βινίσιους καθώς πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του.

To Top