ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο νέος ρόλος στον οποίο δοκίμασε τον Ματίγια ο Παντελίδης…

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Άρης θυμίζει… νοσοκομείο με τον Σάββα Παντελίδη να έχει ουκ ολίγα προβλήματα να επιλύσει, όσον αφορά τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας για τον αυριανό αγώνα με την Λάρισα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο προπονητής του Άρη έχοντας πολλές απουσίες βασικών του παικτών, ετοιμάζει μία ακόμα ενδεκάδα… ανάγκης, μετά από αυτή κόντρα στην Λαμία.

Τις τελευταίες μέρες προχώρησε σε πολλές δοκιμές, προκειμένου να καταλήξει στο καλύτερη δυνατό σχήμα. Παράλληλα, θέλει να εκμεταλλευτεί  και το γεγονός πως ο Χαβιέ Ματίγια μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Λαμία, έχει ανέβει ψυχολογικά.

Τον δοκίμασε ως “10άρι” σε κάποιες προπονήσεις, διατηρώντας στο αρχικό σχήμα τον Λευτέρη Ιντζόγλου στο πλευρό του Μιτζέν Μπάσα.

Ο Ισπανός έχει ένα εξαιρετικό δεξί πόδι και επειδή είναι ο μόνος μέσος του Άρη που μπορεί να “κουβαλήσει” μπάλα ο Σάββας Παντελίδης σκέφτηκε να τον δοκιμάσει στη θέση “10” για να χρησιμοποιήσει στα άκρα τον Νίκο Μαρτίνες, εάν αποφασίσει να τον ξεκινήσει βασικό.

Το κατά πόσο οι δοκιμές θα γίνουν… πράξη θα αποδειχθεί αύριο, όμως είναι γεγονός πως τις τελευταίες μέρες έγιναν πάρα πολλές δοκιμές, αρκετών παικτών σε διάφορες θέσεις…

 

To Top