«Ο Νέρι ένωσε τους συμπαίκτες του»

Η πρόσφατη πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών του Άρη να γευματίσουν μαζί, σε μια προσπάθεια σύσφιξης των σχέσεων τους και να περάσουν ένα ουσιαστικό μήνυμα ενότητας, ειδικότερα με προτροπή των Νέρι Καστίγιο και Μιχάλη Σηφάκη «ταξίδεψε» μέχρι το Μεξικό και σχολιάστηκε εκτενώς από τα μέσα ενημέρωσης.

«Ο μεξικάνος επιθετικός Νέρι Καστίγιο, μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν για τον Άρη Θεσσαλονίκης διοργάνωσε μια φιλική συνάντηση με τους συναδέλφους του, με στόχο την ενίσχυση της ένωσης στην κίτρινη ομάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά η “Provincia” υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι: «Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είχαν παρατηρήσει ένα κλίμα ανησυχίας για τα μέχρι στιγμής πενιχρά αποτελέσματα, που έκανε παίκτες και προπονητές να επιδιώξουν». την επίλυση των διαφορών.

«Ο Άρη δεν είχε το παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο στο Super League στην Ελλάδα και ο Καστίγιο πρότεινε να κάνουν οι παίκτες… μπάρμπεκιου με όλη την ομάδα» αναφέρει “La Cronica de Hoy” επικαλούμενη πηγές από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, ενώ η “El Diario de Yucatán” σημειώνει: «Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης τόνισε από την πλευρά του ‘Χαιρετίζω την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Καστίγιο’».

To Top