Ο Νίκος Γκάλης στο PRESSARIS: “Θα είναι μια βραδιά που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ, ούτε ο κόσμος του Άρη!” (video)

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να περάσουν σαν φιλμ από μπροστά μας τα “καλύτερά μας χρόνια” μέσα από την τιμητική εκδήλωση του Άρη για τον Νίκο Γκάλη. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής μίλησε στο PRESSARIS στο περιθώριο της δεξίωσης που παραθέτει τώρα η οργανωτική επιτροπή στο Κτήμα Γεροβασιλείου και υπογράμμισε την δική του αγωνία και ανυπομονησία, αλλά και την βεβαιότητα πως ουδείς πρόκειται να ξεχάσει ότι συμβεί αύριο!

Ο Νίκος Γκάλης ρωτήθηκε αν έχει άγχος για αύριο κι αν αυτό το άγχος συγκρίνεται με τους αγώνες και αστειεύτηκε: “Ο αγώνας ήταν εύκολος…”, προσθέτοντας πως “θα είναι πολύ συγκινητική η βραδιά, μια αξέχαστη βραδιά, που δεν πρόκειται να ξεχάσω εγώ ποτέ, ούτε ο κόσμος του Άρη. Περιμένω με αγωνία να γίνει η γιορτή!”

Σε ερώτηση για το ότι ο κόσμος περιμένει να δει αύριο να περνούν μέσα στο Παλέ τα “καλύτερά του χρόνια” συμφώνησε και δήλωσε πως “κακά τα ψέματα, ο κόσμος νοσταλγεί τις ωραίες στιγμές μέσα στους δύσκολους καιρούς που είμαστε τώρα. Θα θυμηθούν τα παλιά και θα τους έρθει και ένα χαμόγελο στο πρόσωπο”.

Στην δεξίωση στο Κτήμα Γεροβασιλείου είδε φίλους και γνωστούς, πρώην συμπαίκτες και πρώην αντιπάλους: “Και για μένα είναι πολύ ευχάριστο και συγκινητικό που βλέπω τους παλιούς μου συμπαίκτες και αντίπαλους, προπονητές… Εντάξει… φέρνει πίσω τον χρόνο και αναμνήσεις που δεν θέλω να ξεχάσω” και σχολιάζοντας την ατάκα του Στόγιαν Βράνκοβιτς ότι ήρθαν όλοι στην Θεσσαλονίκη γιατί τον σέβονται και τον αγαπούν επεσήμανε πως “ο Στόγιαν εκτός πολύ καλός παίκτης και συμπαίκτης μου ήταν και φίλος μου πολύ καλός. Με όλα τα παιδιά δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και τους αγαπάω και εγώ όλους”.

To Top