ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Ο Νίκος τίμησε τον Άρη και θέλουμε να τον βοηθήσουμε»

Ο Γιάννης Βένος, πρόεδρος των βετεράνων του Άρη, μίλησε για την φιλική αναμέτρηση με τους βετεράνους της ΑΕΛ για τη στήριξη του Νίκου Κυζερίδη.

Για το φιλικό στήριξης στον Νίκο Κυζερίδη: «Θέλαμε να κάνουμε αυτό το παιχνίδι για να στηρίξουμε τον Νίκο. Από τη στιγμή που ο ίδιος δημοσιοποίησε το πρόβλημα του, όλη η οικογένεια του Άρη ανταποκρίθηκε και προσπαθεί να βοηθήσει. Είναι ένας παίκτης που τίμησε τη φανέλα του Άρη και ένα διάστημα ήταν και αρχηγό».

Αν παρευρεθεί ο Νίκος Κυζερίδης στο γήπεδο: «Είμαστε σε επικοινωνία μαζί του και θα προσπαθήσει να είναι. Μάλιστα αν είναι θα παίξει και λίγα λεπτά».

Για τις συμμετοχές των παικτών: «Μέχρι στιγμής όλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Θα είναι πολλοί παλαίμαχοι και μεταξύ άλλων θα είναι και οι Χαριστέας, Πρίττας, Αναστόπουλος, Καρυπίδης, Κατσαρός, Κολτσίδας, Κατεργιανάκης».

Αν ανταποκρίνεται ο κόσμος στο κάλεσμα: «Έχουμε βγάλει τα εισιτήρια και μπορούν όλοι να πάρουν. Εισιτήρια έχει ο ΑΣ Άρης και κάνουμε ενέργειες να μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι του Άρη και από μέρη που έχει πολύ κόσμο καθημερινά, όπως προποτζίδικα και τέτοια».

To Top