ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ο Νίκος όπως πάλευε στο γήπεδο, έτσι θα παλέψει και τώρα”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αρη, Μερκούρης Καραλιόπουλος, μίλησε για αρκετά θέματα και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο φιλικό για το Νίκο Κυζερίδη.

«Βρίσκομαι στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά έχω παροπλιστεί λίγο. Τελευταία, έχουμε ξεκινήσει με παιδάκια, στο χωριό μου το Καμποχώρι. Κλήθηκα, στο στο φιλικό της Δευτέρας, για το οποίο βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη συμμετοχή. Γι’ αυτό νομίζω υπάρχει και ο αθλητισμός, αλλά είναι πιο στενάχωρο να γίνονται παιχνίδια για τέτοιους σκοπούς, όταν ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ο Νίκος ο Κυζερίδης πάλευε μέσα στο γήπεδο και θα παλέψει και τώρα, για να επιστρέψει πιο δυνατός. Ακουσα, μέσω κοινών γνωστών για το πρόβλημα του, πριν 1,5 χρόνο. Είχαμε χαθεί για ένα διάστημα, βέβαια».

Στη συνέχεια, ο Καραλιόπουλος, τόνισε:

«Είναι γνωστό το θέμα με τα χρήματα του άρθρου 44. Δυστυχώς, η ιστορία επανήλθε στο προσκήνιο. Το κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε τότε, μας ένωσε, έστω κι αν πολλά παιδιά άλλαξαν ομάδες. Ωστόσο, βρισκόμασταν και μιλούσαμε.

Επί ημερών Γιώργου Ορφανού είχε εκδοθεί απόφαση, βάσει της οποίας θα πληρωνόμασταν 4 εξάμηνες δόσεις, από τις οποίες πήραμε μόνο δύο. Τα χρήματα έρχονταν μέσω Π.Σ.Α.Π και εκτός του πρώην υπουργού, βοήθησε πολύ και ο τότε πρόεδρος του Συνδέσμου, Αντώνης Αντωνιάδης. Χάρη σε αυτούς δημιουργήθηκε εκείνη η ειδική ρύθμιση».

To Top