ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ναζλίδης παρουσίασε Τερζή, Μελισσά, Καντιμοίρη στους παίκτες – “Να σηκώσουμε κεφάλι, δεν έχει χαθεί τίποτα”

Ο Άκης Μάντζιος αποτελεί από χθες παρελθόν για τον Άρη, η ομάδα βρίσκεται σ’ ένα μεταβατικό στάδιο, μέχρι τη έλευση του νέου προπονητή και σήμερα ο Θωμάς Ναζλίδης παρουσίασε τον Τόλη Τερζή και τους Πασχάλη Μελισσά και Γιώργο Καντιμοίρη, οι οποίοι θα αναλάβουν τον… υπηρεσιακό ρόλο στους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Τερζής μίλησε θέλοντας να στείλει το μήνυμα της ανασύνταξης, μετά την νέα ήττα και πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

“Πολλούς από εσάς σας ξέρω και με ξέρετε. Με τους υπόλοιπους θα γνωριστούμε. Έχω δει όλα τα παιχνίδια σας από την αρχή μέχρι και το τελευταίο. Έχω εικόνα για τον καθένα σας. Είστε όλοι πολύ καλοί παίκτες με ποιότητα” είπε αρχικά υπογραμμίζοντας στη συνέχεια: “Από συγκυρίες και ατυχίες η ομάδα έχασε βαθμούς”.

Το μήνυμα σαφές μέσα στην ομάδα. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, μια και είναι φανερό ότι το βάρος θα δοθεί στην ψυχολογία σε αυτή την περίοδο: “Σημασία έχει τώρα να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν έχει χαθεί τίποτα και πρέπει να ανασυνταχθούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Να δουλέψουμε καλά μέχρι την Κυριακή και να ετοιμαστούμε για να πάρουμε τη νίκη”>

To Top