Ο νεαρός οπαδός που έκλεψε την παράσταση στους πανηγυρισμούς της Μπρέντφορντ

Η Μπρέντφορντ πέτυχε μία ιστορική νίκη με 2-0 επί της Άρσεναλ στο παρθενικό της παιχνίδι επί εποχής Premier League, με τον Τόμας Φρανκ και τους παίκτες του να κερδίζουν τα ξεχωριστά εύσημα ενός πιτσιρικά οπαδού της ομάδας στο φινάλε.

Τέτοια εκκίνηση στην Premier League δεν θα μπορούσαν να την φανταστούν οι φίλοι της Μπρέντφορντ και όμως ο Τόμας Φρανκ και οι ποδοσφαιριστές του, τους έδειξαν ότι ακόμα και τα φαινομενικά άπιαστα όνειρα μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά.

Αυτό έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, με τις μέλισσες να επιστρέφουν στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος μετά από 74 χρόνια απουσίας και να προσφέρουν μία μαγική ποδοσφαιρική παράσταση μπροστά στο πεινασμένο κοινό τους, λυγίζοντας δίκαια με σκορ 2-0 την Άρσεναλ.

Οι σχεδόν δύο ώρες που πέρασαν στο “Brentford Community Stadium” οι φίλοι της ομάδας ήταν κάτι το ξεχωριστό για αυτούς, ωστόσο ένας ήταν εκείνος που μπόρεσε στο φινάλε να πρωταγωνιστήσει και να γίνει viral μέσω social media.

Οι παίκτες της Μπρέντφορντ πανηγηγυρίζουν μαζί με έναν νεαρό οπαδό τους μετά από τη νίκη επί της Άρσεναλ | 16 Αυγούστου 2021

Ο λόγος για έναν νεαρό οπαδό, με τις κάμερες να τον συλλαμβάνουν να κάνει νοήματα σε παίκτες και προπονητή να τον πλησιάζουν και να πανηγυρίσουν μαζί του και εκείνοι να ανταποκρίνονται στο κάλεσμά του, για να συρράψουν όλοι μαζί μία υπέροχη ποδοσφαιρική σκηνή που κάνει άπαντες να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά για τις δυνατές συγκινήσεις που απλόχερα χαρίζει.

Το video με τον πανηγυρισμό του Τόμας Φρανκ με τον νεαρό οπαδό:

To Top