Ο Νεϊμάρ αποθέωσε τον… πρωτοπόρο Ρονάλντο: «Τον έλεγαν τρελό όταν πήγε στη Σαουδική Αραβία»

Ο Νεϊμάρ αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος… άνοιξε τον δρόμο σε πολλούς ποδοσφαιριστές για να μετακομίσουν στη Σαουδική Αραβία.
Ο Ρονάλντο είναι υπεύθυνος για την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Saudi Pro League, σύμφωνα με τον Νεϊμάρ, ο οποίος ανυπομονεί να αντιμετωπίσει τον Πορτογάλο διεθνή όταν αρχίσει να παίζει στην Αλ-Χιλάλ.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον σύλλογο που εδρεύει στο Ριάντ, αφού πέρασε έξι χρόνια με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Πιστεύω ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε όλα αυτά και όλοι τον αποκαλούσαν “τρελό” και αυτό και αυτό. Σήμερα βλέπετε το πρωτάθλημα να μεγαλώνει όλο και περισσότερο», είπε ο Νεϊμάρ στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη μεταγραφή την Τετάρτη.

Η Saudi Pro League έχει επενδύσει από τότε πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ για να προσελκύσει μια σειρά κορυφαίων παικτών και προπονητών από ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Αξιοσημείωτες αφίξεις είναι ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας» Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο αρχηγός της Λίβερπουλ Τζόρνταν Χέντερσον και ο Ριάντ Μαχρέζ από τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Είναι συναρπαστικό, το να συναντάς παίκτες κορυφαίας ποιότητας στις άλλες ομάδες σε συγκινεί και σε παρακινεί να παίξεις ακόμα καλύτερα. Και είναι δεδομένο όταν αντιμετωπίζεις τον Ρονάλντο, τον Μπενζεμά, τον Φιρμίνο, ότι ο ενθουσιασμός είναι ακόμα μεγαλύτερος», είπε ο Νεϊμάρ και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που γράφω μια νέα ιστορία κυνηγώντας όλους τους στόχους με τον σύλλογο και τους συμπαίκτες μου. Θέλω να κερδίζω όλο και περισσότερους τίτλους και να εκπληρώνω τις φιλοδοξίες του συλλόγου».

Η Αλ Χιλάλ υποδέχεται την Αλ Φέιχα στον επόμενο γύρο της Saudi Pro League το Σάββατο.

To Top