Ο Νεϊμάρ επέλεξε Μπαρτσελόνα!

Ο Νεϊμάρ είναι πλέον δεδομένο ότι διάλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, καθώς το επιβεβαίωσε ο πατέρας του. Η Ρεάλ έδωσε περισσότερα χρήματα, αλλά ο 21χρονος επέλεξε την Μπάρτσα, όπως έλεγαν νωρίτερα οι φήμες.

Τώρα έρχεται και η επιβεβαίωση από τον πατέρα του, ενώ ο ίδιος ο Νεϊμάρ θα μιλήσει για την νέα του ομάδα αφού παίξει με την Σάντος το τελευταίο το ματς, κόντρα στην Φλαμένγκο την Κυριακή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Η Σάντος περίπου στις 3 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) του Σαββάτου ανακοίνωσε μέσω twitter πως έκανε αποδεκτές δύο προτάσεις.

Όλοι γνώριζαν πως πρόκειται για προτάσεις της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ συνεχεία ανέφερε η ανακοίνωση πως ο Νεϊμάρ και ο πατέρας του καλούνται στο Μπελμίρο για να αποφασίσουν ποια από τις δύο προτάσεις θα δεχτούν.

Λίγο αργότερα λοιπόν ο Νεϊμάρ έφτασε στα γραφεία της της εταιρίας που έχει τα δικαιώματά του και έπειτα από πολύωρες συζητήσεις πήγε στα γραφεία της Σάντος να ανακοινώσει την απόφασή του, ενώ είχαν μαζευτεί και οπαδοί προσπαθώντας να τον πείσουν να μείνει.

Τελικά δεν γνωστοποίησε την απόφασή του, η οποία ήρθε λίγες ώρες αργότερα.

“Αντίο” την Κυριακή κόντρα στην Φλαμένγκο

Πριν καν αποφασίσει σε ποια από τις δύο ισπανικές ομάδες θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νεϊμάρ, είχε τονίσει στους ανθρώπους της Σάντος πως θα παίξει την Κυριακή κόντρα στην Φλαμένγκο.

Το ματς είναι για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας, ενώ ο 21άχρονος εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για το Confederations Cup.

To Top