Ο Νεϊμάρ προσκαλεί τον Ρούνεϊ στην Μπαρτσελόνα!

Όνειρο για τον Νεϊμάρ θα ήταν να παίζει μαζί με τον Γουέιν Ρούνεϊ στην Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος. Ο 21χρονος όταν ρωτήθηκε για τον Άγγλο επιθετικό είπε πως πρόκειται για έναν από τους παίκτες που θαυμάζει περισσότερο και εκθείασε το ταλέντο του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με το μέλλον του διεθνούς Άγγλου να είναι βέβαια ακόμα αμφίβολο στους «κόκκινους διαβόλους» ο Νεϊμάρ δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι θα ο Ρούνεϊ θα βελτίωνε την Μπαρτσελόνα, όπως και οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ευρώπη.

«Το στυλ του παιχνιδιού που παίζουμε στην Μπαρτσελόνα και το επίπεδο των παικτών που έχουμε μας κάνει το τέλειο κλαμπ για κορυφαίους παίκτες. Έχω δει τον Ρούνεϊ αρκετές φορές και φαίνεται ένας πολύ καλός άνθρωπος αλλά το πιο σημαντικό είναι, πως πρόκειται για έναν από τους παίκτες που θαυμάζω περισσότερο στον κόσμο. Ο Ρούνεϊ είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς και τεχνικά καταρτισμένους παίκτες του κόσμου. Φυσικά και θα βελτίωνε την Μπαρτσελόνα. Θα βελτίωνε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Σε προσωπικό επίπεδο θα ήταν για μένα ένα όνειρο να παίξουμε μαζί», δήλωσε ο Νεϊμάρ.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top