Ο Νεϊμάρ υποσχέθηκε να αφιερώσει γκολ στο Μουντιάλ στον ακροδεξιό Μπολσονάρο

Τη στήριξή του στον ακροδεξιό πρόεδρο Ζαΐρ Μπολσονάρο εκφράζει σε κάθε ευκαιρία ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί, ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στην πατρίδα του στις 30 Οκτωβρίου υποσχέθηκε ότι σε περίπτωση επανεκλογής του, θα του αφιερώσει το πρώτο γκολ, που θα σημειώσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. 

«Πρώτο γκολ: με δύο χέρια», τόνισε ο Νεϊμάρ σε σχέση με το «22», τον αριθμό που πρέπει να υποδείξουν οι ψηφοφόροι για να ψηφίσουν τον Μπολσονάρο, τον οποίο θα μιμηθεί με τα δάχτυλά του για να γιορτάσει το πρώτο του γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ (20 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου). 

«Το Κύπελλο είναι κοντά. Θα ήταν πραγματικά υπέροχο, να επανεκλεγεί ο Μπολσονάρο και να είμαστε πρωταθλητές. Ολοι θα είμαστε χαρούμενοι», είπε ο αρχηγός της «σελεσάο» κατά την διάρκεια διαδικτυακής εμφάνισης με τον απερχόμενο πρόεδρο, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, στο Σάο Πάουλο. 

«Οι αξίες που εκπροσωπεί ο πρόεδρος, είναι παρόμοιες με αυτές της οικογένειάς του και τις δικές μου», πρόσθεσε ο 30χρονος άσος, που αισθάνεται υπόχρεος απέναντι στον Μπολσονάρο, ο οποίος το 2019 είχε δηλώσει πεπεισμένος για την αθωότητα του παίκτη της Παρί, όταν είχε κατηγορηθεί για βιασμό.

To Top