Ο Νιγηριανός Τζον Ιμπέχ στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη!

Ο Τζον Ίκε Ιμπέχ βρίσκεται από την Τρίτη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη κάτω από απόλυτη μυστικότητα. Ο Νιγηριανός αριστερός μεσοεπιθετικός (χρησιμοποιεί με άνεση και το δεξί πόδι) θα περάσει σήμερα από εξετάσεις κι εφόσον πάνε όλα καλά θα αποτελέσει την ένατη μεταγραφή των κίτρινων, τρίτη και τελευταία σε ότι αφορά τους παίκτες ανεξάρτητα ηλικίας και εθνικότητας! 

Ο Ιμπέχ γεννήθηκε 16 Απριλίου 1986 στο Port Harcout της Νιγηρίας, ξεκίνησε την καριέρα του από την Άμστερνταμ και αγωνίστηκε στη συνέχεια στη DWS (15 συμ. – 2 γκολ) και UTA Arad (22 συμ. – 5 γκολ).

Την περίοδο 2009 μετακόμισε στην Οτελούλ, με την οποία κατέκτησε την περίοδο 2010-11 το πρωτάθλημα Ρουμανίας έχοντας 9 συμμετοχές κι ένα γκολ και τον επόμενο χρόνο έπαιξε σε δυο αγώνες στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ, κόντρα σε Μπενφίκα και Βασιλεία. Συνολικά με την Οτελούλ είχε 56 συμμετοχές και 6 γκολ από το 2009 έως το 2011.

Πέρσι αγωνίστηκε στην Ρουμάνικη Παντούρι έχοντας συνολικά σε 29 συμμετοχές 10 γκολ!

Ο Ιμπέχ αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιάννη Χατζηνικολάου κι εκτός απροόπτου αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους κίτρινους ενισχύοντας τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

To Top