Ο νικητής κόσμος έκλεψε την παράσταση!

Ο κόσμος του Άρη έχει το DNA του νικητή. Αγαπάει την ομάδα και το δείχνει σε κάθε αφορμή, παρά τις πικρίες που δεν ήταν και λίγες (και φέτος…).

Για μια ακόμη φορά έκλεψε την παράσταση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που μόνο αυτός γνωρίζει. Η νύχτα στη Χαριλάου έγινε για μία ακόμα φορά μέρα με τους εκατοντάδες πυρσούς, τα βεγγαλικά, τις κορδέλες και τα πυροτεχνήματα να δημιουργούν μια γιορτινή και πανηγυρική ατμόσφαιρα, η οποία έκανε το γήπεδο να «πάρει φωτιά» θυμίζοντας παλαιότερα ματς με αντιπάλους όπως η Μπόκα Τζούνιορς και η Πενιαρόλ.

Το έντονο κόκκινο χρώμα που σκέπασε το στάδιο «έσπασε» με το κιτρινόμαυρο πανό που κάλυψε την θύρα «2″ σε όλο το μήκος και το πλάτος της από τον «Super 3 Ευόσμου». Το τεράστιο αυτό πανό απεικόνιζε τον Λευκό Πύργο, τον οποίο κοσμούσε το σήμα του «θεού του πολέμου», το μπουλντόγκ-σήμα του “Super 3”, και φιγούρες οπαδών του Άρη.

Στο παιχνίδι αυτό κόπηκαν 12.683 εισιτήρια, τα περισσότερα φέτος. Οι κερκίδες ξεχείλιζαν από ενέργεια και πάθος. Το μήνυμα ήταν σαφές από τον κόσμο. Ο Άρης είναι τυχερός με τέτοιους φιλάθλους, αρκεί να είναι συσπειρωμένοι και στο πλευρό της ομάδας, τώρα στα πολύ δύσκολα.

 

To Top