Ο Ντάριους Μάιλς θα δικαστεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας

Με την επίσημη κατηγορία της ανθρωποκτονίας θα οδηγηθεί στο δικαστήριο ο Ντάριους Μάιλς, ο οποίος στα μέσα Ιανουαρίου είχε συλληφθεί ως ο βασικός ύποπτος για τον θάνατο της 23χρονης Τζαμέα Χάρις.

Ο πρώην παίκτης μπάσκετ του πανεπιστημίου Αλαμπάμα, από το οποίο διεγράφη μετά την εμπλοκή του στη σοβαρή αυτή υπόθεση, τελούσε υπό κράτηση χωρίς εγγύηση έως ότου ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία. Αν και ο δικηγόρος του δήλωσε απογοητευμένος από την τροπή των πραγμάτων, από τον εισαγγελέα έγινε γνωστό πως τα στοιχεία εις βάρος του κατηγορουμένου ήταν ακράδαντα και οι κατηγορίες απολύτως στοιχειοθετημένες, καθώς υπήρξαν μάρτυρες και σχετικό υλικό.

Μαζί με τον Μάιλς θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου και ο φίλος του Μάικλ Λιν Ντέιβις, τον οποίο βαραίνουν οι ίδιες κατηγορίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε συλλέξει η Αστυνομία από το σημείο της δολοφονίας, δεν είχε εντοπιστεί άλλο κίνητρο από τον εκνευρισμό που είχε προκαλέσει στους δύο δράστες ένας καβγάς που είχε προηγηθεί. Σε ρεπορτάζ της η NY Post είχε αναφέρει πως το θύμα είχε επισκεφθεί το κολέγιο για να συναντήσει συγγενή της και δεν αποδέχθηκε το φλερτ ενός εκ των δύο ανδρών.

Εκ των υστέρων είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο video από κάμερα σε κοντινό κτίριο, που είχε καταγράψει ηχητικά τη δολοφονία της 23χρονης. Ο αριθμός των πυροβολισμών που ακούγονταν ήταν σίγουρα διψήφιος, καθώς υπήρξε ανταλλαγή την ώρα που κάποιοι περαστικοί έτρεχαν τρομοκρατημένοι να βρουν κάπου να καλυφθούν για να γλιτώσουν.

To Top