ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Ντάριους Ουάσινγκτον στην 21η ομάδα της καριέρας του, συνεχίζει στο Βέλγιο!

Στην ομάδα Φοίνιξ των Βρυξελλών θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Ντάριους Ουάσινγκτον ευελπιστώντας όπως όλος ο… πλανήτης την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

“Οι Βρυξέλλες ανακοινώνουν την άφιξη ενός πρώην παίκτη του NBA στις τάξεις του, τον ηγέτη Darius Washington, ο οποίος ήταν επίσης κορυφαίος σκόρερ στην Τουρκία” αναφέρουν στο Βέλγιο, υπογραμμίζοντας ότι οι υπογραφές με τον 34χρονου πόιντ γκαρνετ έπεσαν από τις 4 Απριλίου, σημειώνοντας ότι πέρασε από “το Σαν Αντόνιο Σπερς  και στη συνεργαζόμενη ομάδα G League του Austin Toros το 2007, ο άσος από την Φλόριντα πέρασε επίσης από μεγάλες ομάδες που έχουν παίξει στην Ευρωλίγκα όπως οι ΠΑΟΚ, Άρης, Γαλατασαράι και Virtus Roma”.

Οι Βέλγοι αναφέρουν στο ξεχωριστό ρεκόρ του πρώην γκαρντ του Άρη (έπαιξε την περίοδο 2007-08): “Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ουάσινγκτον έχει δοκιμάσει πολλές ομάδες, περνώντας επίσης από την Κίνα, το Πουέρτο Ρίκο και, μέχρι την περασμένη σεζόν, το Μεξικό. Οι Βρυξέλλες είναι η 21η ομάδα του από το 2006, σε μια πορεία που του επέτρεψαν να είναι MVP των τελικών στην Τσεχική Δημοκρατία το 2015 και κορυφαίος σκόρερ στην Τουρκία το 2014”.

“Είναι μια ευκαιρία να βασίζομαι στις υπηρεσίες της Darius την επόμενη σεζόν”, δήλωσε ο νέος προπονητής των Βρυξελλών Ian Hanavan. “Εκτός από το ότι είναι ευέλικτος, ο Ντάριους θα είναι ο ηγέτης και θα προσφέρει την εμπειρία του στην ομάδα μας.”

To Top