ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Ντέβιν Μαρμπλ είναι ο παίκτης που θέλει ο Άρης στην θέση “3”! (video)

Ο Ντέβιν Μαρμπλ είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Πρίφτη για την θέση του σμολ φόργουορντ, ένας παίκτης που έχει γίνει ντραφτ στο ΝΒΑ και μετράει 44 αγώνες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά

Είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,98μ. και αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας. Ο Μαρμπλ αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Αϊόβα το 2014, επιλέχθηκε στο Νο56 του ντραφτ από τους Νάγκετς, οι οποίοι τον έδωσαν στους Μάτζικ μαζί με τον Εβάν Φουρνιέ ως αντάλλαγμα για τον Αρόν Αφλάλο.

Στους Μάτζικ αγωνίστηκε πέρσι και φέτος σε 44 αγώνες χωρίς ιδιαίτερα στατιστικά, ενώ παράλληλα ήταν και στην αναπτυξιακή λίγκα (D-League), στην θυγατρική των Μάτζικ, τους Μπέιχοκς.

Τον Μαρμπλ παρακολούθησε δια ζώσης στο σάμερ λιγκ του Ορλάντο ο Σάββας Καμπερίδης φέτος, όπου σε 5 αγώνες είχε (συμπαίκτης του Οκάρο Γουάιτ) 10,6 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής, ενώ και πέρσι ο Δημήτρης Πρίφτης τον είχε τσεκάρει επίσης στην δική του παρουσία στο Ορλάντο.

Τότε ο Μαρμπλ είχε 11 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ σε 5 αγώνες. Στην φετινή παρουσία του στη D-League ο Μαρμπλ είχε 14,8 πόντους, 5,2 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ με 35,3% από το τρίποντο σε 14 αγώνες με μέσο όρο 31 λεπτά συμμετοχής.

Με την πλευρά του Μαρμπλ υπάρχουν ήδη προχωρημένες συζητήσεις και η διαπραγμάτευση βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. Υπάρχει διάθεση για συνεργασία, γιατί όντως Άρης και Μαρμπλ συζητούν εδώ και μέρες και δεν υπάρχει προς το παρόν σοβαρή διαφωνία… Εννοείται πως με ενδεχόμενη απόκτηση του Μαρμπλ, οι κίτρινοι θα κινηθούν για την απόκτηση παίκτη στην θέση “4” από την Ευρώπη.

 

To Top