Ο Ντέιβιντ Μπλατ στους τελικούς του ΝΒΑ!

Πέρσι κατέκτησε την Ευρωλίγκα, φέτος ετοιμάζεται να κατακτήσει το ΝΒΑ! Ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο πρώην τεχνικός του Άρη, είναι ο μόνος προπονητής στην ιστορία του μπάσκετ που μέσα σε δύο χρόνια θα παίξει σε τελικούς Ευρωλίγκας και ΝΒΑ!

Οι Καβαλίερς κέρδισαν χθες τους Χοκς με 118-88 στο Κλίβελαντ και με 4-0 νίκες πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς του ΝΒΑ όπου κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Ουόριορς από το Γκόλντεν Στέιτ.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ για τους Καβαλίερς. “Ξέρω ότι είναι δύσκολο για τον κόσμο να καταλάβει, γιατί δεν γνωρίζουν τον δρόμο μου, την καριέρα μου. Γνωρίζετε ότι είναι μια νέα κατάσταση αυτή και για μένα. Ο Λεμπρόν επέστρεψε σπίτι του. Εγώ άφησα το σπίτι μου. Άφησα πολλούς ανθρώπους που αγαπώ για να πραγματοποιήσω ένα όνειρό μου, να κάνω κάτι στην καριέρα μου που δεν είχα την ευκαιρία να το κάνω. Αυτή είναι μια μεγάλη θυσία για την οικογένειά μου και για το μέρος από το οποίο έρχομαι”, επεσήμανε συγκινημένος ο Μπλατ, που πέρσι κατέκτησε την Ευρωλίγκα με την Μακάμπι και φέτος θέλει να κάνει το ίδιο στο ΝΒΑ με τους Καβαλίερς.

To Top