Ο Ντέμης στο Μαξίμου για την Επιτροπή που θα… σώσει το ποδόσφαιρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες o πρώην πρόεδρος και παλαίμαχος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, πέρασε μετά τις 11 το πρωί την πόρτα του Μέγαρου Μαξίμου με βασικό αντικείμενο συζήτησης το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr:

Οι μέρες που διανύει το ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο καλές δεν είναι με την κατάσταση να είναι έτοιμη να ξεφύγει μετά την υπόθεση Ξάνθη – ΠΑΟΚ και τα όσα ακολούθησαν. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από τα έδρανα της Βουλής απείλησε για άλλη μια φορά με GREXIT, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό πως θα ζητήσει από την FIFA και την UEFA την παρέμβασή τους και την συμμετοχή τους σε μια νέα επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει μια επιτροπή η οποία θα συναντηθεί και θα μιλήσει υπό την εντολή του πρωθυπουργού με τις δύο ομοσπονδίες. Μια επιτροπή η οποία θα αποτελείται από μέλη που δεν έχουν καμία σχέση με την τοξικότητα που επικρατεί αυτή την στιγμή στην ελληνική ποδοσφαιρική κοινωνία.

Για τον λόγο αυτό στο Μαξίμου κλήθηκε το πρωί του Σαββάτου (1/2) ο Ντέμης Νικολαΐδης, ένας άνθρωπος που προφανώς θεωρείται από την Κυβέρνηση καθαρός κι έντιμος αλλά και παράλληλα γνώστης της κατάστασης και του αντικειμένου για να συζητήσουν τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και να υπάρξει μια διερευνητική συζήτηση για το αν ο άλλοτε πρόεδρος της Ενωσης θα ήταν διατεθειμένος να συμμετάσχει στην Επιτροπή αυτή.

Ο Ντέμης τα είπε με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήθηκε και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

To Top