Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος κάνει τη… δουλειά για την απόκτηση του Ελίασον από την ΑΕΚ

Μπόλικο παρασκήνιο έχει το θέμα του Νίκλας Ελίασον. Του Σουηδού αριστερού εξτρέμ που θέλει η ΑΕΚ, αλλά η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη.

Ο Ελίασον ανήκει στο ιταλικό γραφείο μάνατζερ με έδρα το Μοντε Κάρλο, των Φεντερίκο και Αντρέα Παστορέλο. Το γραφείο που έχει στις τάξεις της τον Στράτο Σβάρνα, τον Μάρκο Λιβάγια, τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού και άλλους πολλούς.

Ο Φεντερίκο Παστορέλο έχει πολύ καλές σχέσεις με την ΑΕΚ και τη διοίκησή της. Ο Ιταλός ατζέντης γνωρίζει τον Παναγιώτη Κονέ, τον Μπρούνο Τσιρίλο ενώ μιλάει και με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο, από τότε που εκείνος ήταν στον Παναθηναϊκό.

Ο Ελίασον δεν προτάθηκε τώρα στην ΑΕΚ, αλλά εδώ και μέρες. Δουλεύεται. Μάλιστα ψήθηκε τόσο ο ίδιος όσο και ο εκπρόσωπός του να μετακομίσουν στην Ελλάδα. Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης είναι ο άνθρωπος που κάνει τη δουλειά για την ΑΕΚ.

Τι γίνεται με τη Νιμ στην οποία ανήκει ο Ελίασον. Η γαλλική ομάδα πλήρωσε 3 εκατ. ευρώ στην Μπρίστολ Σίτι, η οποία τον είχε αγοράσει έναντι 2 εκατ. ευρώ το 2017 από την σουηδική Νόρκεπινγκ. Ο 26χρονος (θα γίνει τον Δεκέμβριο) δεν θέλει να παίξει στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Σύμφωνα με τη γαλλική πιάτσα προτιμάει να φύγει. Με πώληση ή με δανεισμό με τη Νιμ όμως να θέλει να εξασφαλίσει μια υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, αν όχι στο ποσό που τον αγόρασε τουλάχιστον πάνω από τα 2.200.000 ευρώ.

Τώρα το αν το όνομα του Ελίασον “κάηκε” ή απλά η Νιμ κάνει… κολπάκια στην ΑΕΚ για το ποσό θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Πάντως στην ατζέντα των ανθρώπων της ΑΕΚ υπάρχουν και άλλοι παίκτες.

To Top