ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Νταμαρλής υπέγραψε στην Καλαμαριά και μίλησε για Άρη και Καρατζιοβαλή

Ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής υπέγραψε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και θα βρεθεί αντίπαλος του Άρη στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο πρώην κιτρινόμαυρος ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του.

Αρχικά είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή μου στην πόλη της Θεσσαλονίκης και σε μία αξιόλογη και ιστορική ομάδα όπως ο Απόλλωνας Καλαμαριάς. Όταν μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας μου τόνισαν ότι φτιάχνουν τον Απόλλωνα από την αρχή με στόχο την άνοδο στις πιο πάνω κατηγορίες. Υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα, αλλά κυρίως πολλοί καλοί και αξιόλογοι άνθρωποι. Μίλησα και με τον προπονητή και όλα θα πάνε καλά στην νέα μου ομάδα. Αφού η πρώτη θέση χάθηκε πολύ νωρίς, στόχος του Απόλλωνα πλέον είναι μία θέση στην τριάδα.»

Στη συνέχεια μίλησε και για την πρώην ομάδα του, τον Άρη τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: “Πρέπει να δείξεις μέσα στο γήπεδο ότι θες και πας για την άνοδο, κάτι που δεν έγινε πέρυσι και γίνεται φέτος”.

Για έναν παλιό γνώριμο του στον Άρη που θα τον συναντήσει ξανά στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον Δημήτρη Καρατζιοβαλή είπε: «Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μίλησα για την επιστροφή μου στην πόλη της Θεσσαλονίκης και με έπεισε να υπογράψω στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.»

 

To Top