ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νταρίντα παίρνει την… ελευθερία του και οδεύει προς τον Άρη

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό της Χέρτα Βερολίνου κόντρα στη Μπραουνσβάιγκ και όλα τα στοιχεία συμφωνούν ότι είναι θέμα χρόνου η συμφωνία για την μετακίνησή του στον Άρη.

Ο Τσέχος μέσος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη κίνηση των κιτρινόμαυρων στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δεν βρέθηκε στις επιλογές του Σάντρο Σβαρτς στο βασικό σχήμα, αλλά ούτε και στους παίκτες, του πάγκου, στον αγώνα με τη Μπραουνσβάιγκ, ομάδα Β΄ κατηγορίας της Γερμανίας.

“Ο Νταρίντα, που είναι στη Χέρτα τα τελευταία 7,5 χρόνια, έχασε το σημερινό φιλικό επειδή διαπραγματεύεται με άλλο κλαμπ. Η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες”, ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της Χέρτα, Φρέντι Μπόμπιτς, στο πλαίσιο χθεσινών δηλώσεων του, ανοίγοντας διάπλατα τ παράθυρο για την μετακίνησή του.

Ένα βήμα παραπέρα πήγε η Bild τα ρεπορτάζ που αφορούν το μέλλον του Βλάντιμιρ Νταρίντα. Το γνωστό γερμανικό Μέσο σημείωσε ότι ο Τσέχος χαφ θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αρη, με την αποχώρησή του από τη Χέρτα Βερολίνου να αποτελεί πλέον τυπική υπόθεση.

“Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα παίζει στην Χέρτα από το 2015 αλλά δεν έχει πλέον ρόλο και τώρα θέλει να πάει στον Αρη. Ηταν απών από το τελευταίο φιλικό τεστ της Χέρτα, γιατί βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, ο Τσέχος είναι έτοιμος να μετακομίσει στον Άρη Θεσσαλονίκης, στην Ελλάδα”, αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.

Γίνεται πλέον αντιληπτό ότι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας είναι προ των πυλών και αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό, τότε ο Νταρίντα μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Χέρτα ώστε να δρομολογηθεί η μεταγραφή του στον Άρη.

To Top