ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Νταρίντα που του έλειπε…

Έχει 17 παιχνίδια από τις 4 Ιανουαρίου και μετά, όταν έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Άρης στην Τούμπα. Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα σε αυτά τα 17 παιχνίδια με τον Άρη είναι σε όλα βασικός.

Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα ο 33χρονος Τσέχος μπήκε στην ομάδα και προσαρμόστηκε και πόσο γρήγορα έδειξε -και συνεχίζει να το κάνει- το πόσο απαραίτητος είναι.

Βέβαια, μπορεί να πει κάποιος, οι παραστάσεις χρόνων από την Bundesliga ήταν εχέγγυο για κάτι τέτοιο σε έναν Άρη που από την αρχή της σεζόν έδειχνε πόσο πολύ ήθελε τις λύσεις στους χαφ. Ο Νταρίντα, ένας παίκτης με αυτά τα χαρακτηριστικά, του έλειπε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νταρίντα δεν έπαιξε μόνο στο παιχνίδι ρεβάνς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κι αυτό γιατί εκείνο το παιχνίδι (και με το 1-1 στο πρώτο ματς) ήταν στις 11 Ιανουαρίου και προτιμήθηκε να μείνει εκτός επειδή ακόμη ήταν στην αρχή και να μην πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής γρήγορα.

Από τα 18 παιχνίδια που είχε μέχρι τώρα ο Άρης από την ώρα που ο Νταρίντα ήταν διαθέσιμος, ο Τσέχος έπαιξε στα 17. Σε αυτά τα παιχνίδια ο Νταρίντα πέτυχε και τρία γκολ, έδωσε και τρεις ασίστ ενώ δεν δέχτηκε καμία κάρτα.

To Top