ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντελόρτε, η νέα του δουλειά και η… απόσυρση από την ενεργό δράση!

Τον Αλεχάντρο Ντελόρτε τον θυμόσαστε… Ήρθε στον Άρη το καλοκαίρι του 2008 από την Αργεντινή και την Αρχεντίνος Τζούνιορς, ως ελεύθερος, όμως… πέρασε και δεν ακούμπησε!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Μία από τις πλέον αποτυχημένες μεταγραφές του Άρη από το 2000 και μετά. Πλέον, είναι 40 ετών και συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο σε… ερασιτεχνικό βέβαια επίπεδο! Άλλωστε, ασχολείται και με άλλα πράγματα, καθώς ασχολείται με αγοραπωλησίες ακινήτων, στην πατρίδα του, την Αργεντινή.

Σε συνέντευξή, η οποία ξεκινά με μία ατάκα ενός προπονητή κάποτε που του είπε πως… “δεν κάνεις για ποδόσφαιρο”, ο Αλεχάντρο Ντελόρτε, μιλά για το παρόν και την απόσυρση από την ενεργό δράση.

“Στην Μπαχία Μπλάνκα, αν γεννηθείς και αποκτήσεις το ύψος μου σε στέλνουν για μπάσκετ”, είπε ο Αργεντινός που είναι δυο μέτρα παρά ένα εκατοστό!

“Με τα μεσιτικά ξεκίνησα να ασχολούμαι πριν ακόμα αποσυρθώ. Με βοήθησε στην αλλαγή αυτή της ζωής μου. Με ηρεμεί, με διασκεδάζει και με απασχολεί καθημερινά”.

Εν συνεχεία μίλησε για το γεγονός, πως πολλοί ποδοσφαιριστές πέφτουν στην κατάθλιψη όταν αποσύρονται: “Το περιβάλλον δεν είναι εύκολο όταν αποσύρεσαι. Στις μέρες μας είναι πολύ πιο δύσκολο να είσαι πρώτος παίκτης, να εκθέτεις τον εαυτό σου μέσω των social media. Η διαφθορά και τα σκουπίδια προκαλούν περισσότερο απ΄ότι η αλήθεια”.

 

To Top