Ο Ντερόν Ουίλιαμς στο Παλέ; Ίσως… (video)

Την επόμενη βδομάδα θα γίνουν γνωστές οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Γιούροκαπ της επόμενης χρονιάς, διοργάνωση στην οποία ο Άρης έχει ήδη προκριθεί. Χθες διεξήχθησαν οι πρώτοι αγώνες της προκριματικής φάσης και φυσικά κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Ντερόν Ουίλιαμς που βοήθησε τη Μπεσίκτας να κερδίσε την Μονς με σκορ 78-70.

Ο σταρ του ΝΒΑ, ο πρώτος παίκτης που υπέγραψε σε ευρωπαϊκή ομάδα έναντι 3,5 εκατ. δολαρίων, αφού υπήρξε λοκ άουτ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, είχε 15 πόντους και 9 ασίστ στη νίκη της Μπεσίκτας επί της Μονς με σκορ 78-70. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Βέντσπιλς – Αζοβμάς 75-74, Σαλόν – Τσεντεβίτα 78-73, Καρσίγιακα – Λεμάν 73-80, Νόρκεπινγκ – Οστάνδη 62-88, Ακαντέμικ – Πρόστεγιοφ 70-65, Άρτλαντ Ντράγκονς – Γκραν Κανάριας (σήμερα), ΕΘΑ – Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης (σήμερα).

Οι επαναληπτικοί αγώνες θα γίνουν την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη. Οι οχτώ ομάδες που θα προκριθούν θα μπουν στην κληρωτίδα μαζί με τις 10 που έχουν ήδη λάβει θέση – μεταξύ τους και ο Άρης – και επίσης θα “έρθουν” και οι 14 από τις 16 των προκριματικών αγώνων της Ευρωλίγκας.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι αρκετά πιθανό, αν η Μπεσίκτας πάρει την πρόκριση από την βέλγικη Μονς, να κληρωθεί στον ίδιο με τον Άρη και να έρθει στην Θεσσαλονίκη ένας παίκτης του βεληνεκούς του Ντερόν Ουίλιαμς!

Δείτε και θαυμάστε τα κατορθώματα του Ντερόν Ουίλιαμς την περσινή χρονιά στο ΝΒΑ:

{youtube}_ZofROeI5LY|600|450|1{/youtube}

To Top