Ο ντεφορμέ Πάσαλιτς και η άμυνα Βεζένκοφ δύο “θέματα” που αναζητούν λύση

Ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε είναι… λαχείο που κερδίζει, ο Τόρεϊ Τόμας επιστρέφει σταδιακά και θα ανεβάζει ρυθμούς, όμως αυτός που ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό είναι ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς, ενώ και ο Σάσα Βεζένκοφ πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του στην άμυνά του.

Ο Βόσνιος είναι ντεφορμέ. Σε τέσσερις αγώνες μετράει μόλις 7 πόντους μέσο όρο και σουτάρει με 27,2% από τη γραμμή του τρίποντου, ενώ είναι παίκτης καριέρας με 42-44%. Δεν είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, ίσως ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, παρότι γνωρίζει τον Δημήτρη Πρίφτη από την θητεία του στην Καβάλα.

Ο Βεζένκοφ δεν υπάρχει αμφιβολία από κανέναν ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ηλικία του στην Α1, αλλά και μέσα στην δεκάδα των κορυφαίων γενικώς στο πρωτάθλημα. Εξαιρετική επαφή με το καλάθι, σπουδαίος ριμπάουντερ, υψηλό μπασκετικό IQ, αλλά έχει παρουσιάσει προβλήματα στην αμυντική συμπεριφορά του. Είναι κάτι που η ομάδα καλύπτει με την συνολική καλή εικόνα της αμυντικά, ωστόσο εφόσον ο 19χρονος θέλει (και μπορεί είναι η αλήθεια) να παίξει στο πιο υψηλό επίπεδο, πρέπει να έχει την ίδια ένταση και στα δύο μισά του γηπέδου.

To Top