Ο Ντε Γιονγκ είπε στους συμπαίκτες του ότι βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της Τσέλσι

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ είπε στους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα ότι εφόσον αποχωρήσει από τους Καταλανούς, είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή για την Τσέλσι.

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, παρόλο που ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ολλανδός μέσος έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (κατόπιν εισήγησης του Τεν Χαχ) και της Τσέλσι, με τον ίδιο πάντως να βλέπει με καλό μάτι μόνο τους Λονδρέζους, καθώς αγωνίζονται στο Champions League, σε αντίθεση με τη Γιουνάιτεντ, για την οποία δεν είναι σύμφωνος στο να πάρει μεταγραφή.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo, ο 25χρονος διεθνής μέσος είπε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ότι είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι.

Υπενθυμίζεται ότι οι Καταλανοί προειδοποίησαν τον Ντε Γιονγκ για ακύρωση της ισχύουσας σύμβασης. Ο λόγος είναι οι παράνομοι όροι που διαθέτει και οι οποίοι δίνουν το ελεύθερο στην Μπαρτσελόνα να κινηθεί νομικά εναντίον των εκπροσώπων του, αλλά και της προηγούμενης διοίκησης. Μέχρι να φανεί τι μέλει γενέσθαι με τη συγκεκριμένη υπόθεση, τα πάντα είναι ανοικτά για την υπόθεση του Ολλανδού μέσου.

To Top