ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Ντε Σόουζα “εξομολογείται” στο PRESSARIS: “Η κοινή… μοίρα με τον Καρ θα βοηθήσει τον Άρη”!

Συμπαίκτες στο κολέγιο, αντίπαλοι στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ και συμπαίκτες και πάλι, έπειτα από χρόνια στον Άρη. Η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε ο Σίλβιο Ντε Σόουζα και ο Μάρκους Καρ να συναντηθούν και πάλι, μετά τo high school του Μοντβέρντε στη Φλόριντα, στη Θεσσαλονίκη και να συνυπάρξουν σε μια επαγγελματική ομάδα.

Αυτά που τους συνδέουν είναι πολλά, πέρα από τις αναμνήσεις και όπως εξομολογήθηκε ο Ντε Σόουζα στο PRESSARIS πιστεύει πως αυτή η γνωριμία τους, εντός κι εκτός γηπέδου μπορεί να αποβεί ωφέλιμη για τον Άρη.

«Γνωρίζω τον Μάρκους πολλά χρόνια. Ήμασταν συμπαίκτες για δύο σεζόν στο λύκειο (high school) στις ΗΠΑ και παίξαμε αντίπαλοι στο κολέγιο, γιατί οι ομάδες μας συμμετείχαν στην ίδια περιφέρεια. Είναι ωραίο να βρίσκομαι στο γήπεδο μαζί του, γνωρίζοντας ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Αυτό είναι ένα στοιχείο, που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Και τα υπόλοιπα παιδιά είναι σπουδαίοι παίκτες και μαθαίνουμε ο ένας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου.

Ο Ανγκολέζος σέντερ των κιτρινόμαυρων δεν βλέπει την ώρα για το πρώτο επίσημο ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου.  «Περιμένω με ανυπομονησία την έναρξη της σεζόν και τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια. Θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι, γενικά η νέα χρονιά θα είναι θέμα προετοιμασίας, γιατί τα παιχνίδια θα είναι πολλά και συνεχόμενα. Είναι αυτό, που κάνει η ομάδα και βλέπω από την πρώτη στιγμή, που ήρθα εδώ και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι», επεσήμανε και πρόσθεσε, σχετικά με τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η ομάδα στην προετοιμασία της, με τις απουσίες. «Οι τραυματισμοί είναι κομμάτι της διαδικασίας και της σεζόν. Πιστεύω πως όλοι μας, ο καθένας από την πλευρά του, είναι ενθουσιασμένος γι’ αυτό που έρχεται  και έτοιμος να συνεισφέρει και να δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί για να κερδίζει η ομάδα».

To Top