Ο Ντι Μαρία επέλεξε την ιδανική του ενδεκάδα: Εκτός ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Άνχελ Ντι Μαρία μπορεί να καυχιέται ότι έπαιξε με τους καλύτερους παίκτες του πλανήτη, αφού πριν φτάσει στην Μπενφίκα, ο Αργεντινός θρύλος πέρασε από συλλόγους όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουνάιτεντ, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους. Αυτό σε συνδυασμό με τη διαχρονική εκπροσώπηση της Εθνική Αργεντινής.

Ο 35χρονος σε συνέντευξή του στο TyC, έκανε μια ανασκόπηση της μακρόχρονης καριέρας και επέλεξε τους παίκτες που συνθέτουν την ιδανική για εκείνον ενδεκάδα, αφήνοντας εκτός πολλά «βαριά» ονόματα όπως αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Είναι δύσκολο γιατί οι φίλοι μπαίνουν εμπόδιο. Ως τερματοφύλακα επέλεξα τον Ντιμπού, ήμουν ανάμεσα σε αυτόν και τον Κασίγιας, είναι οι δύο τερματοφύλακες που για μένα έχουν κερδίσει τα πάντα, νομίζω ότι είναι οι δύο καλύτεροι, αλλά επιλέγω τον Ντιμπού. Ως σέντερ μπακ θα επέλεγα τον Σέρχιο Ράμος και τον Ότο (Οταμέντι). Αριστερό μπακ Μαρσέλο, 100%, απίστευτη ποιότητα, τεράστιος. Η δεξιά πλευρά είναι πιο περίπλοκη, ας φτάσουμε σε αυτήν», είπε, χωρίς να την κατονομάσει ξανά.

«Στο κέντρο του γηπέδου υπάρχει ο Μασκεράνο, χωρίς αμφιβολία. Θα έπαιζα με δύο στη μέση, γιατί έχω πολλούς παίκτες στην κορυφή. Ο άλλος θα ήταν ο Ρούι Κόστα, που θα έπαιζε ως 10. Μπροστά, ο Λέο, ο Νέι Ιμπραΐμοβιτς και ο Κίλιαν. Έπαιξα με πολλά αστέρια, είναι αδύνατο να βγάλω ενδεκάδα. Και άφησα έξω τους Λαουτάρο, Βαν Πέρσι, Ρούνεϊ», τόνισε.


«Είναι αδύνατο. Είχα την ευκαιρία να παίξω με τόσους πολλούς και να έχω αυτό το προνόμιο που, μερικές φορές, αν δεν μου κάνουν μια τέτοια ερώτηση, δεν σκέφτομαι ποιος έπαιξε μαζί μου και η αλήθεια είναι ότι είναι τρελό, αν χρειαστεί, να το συνθέσω. Θα μπορούσα εύκολα να φτιάξω δύο ομάδες all-star»,ανέφερε.

«Άφησα επίσης εκτός των Κριστιάνο, Μπέιλ, Μπενζεμά. Ειλικρινά, είναι αδύνατο να περιγράψω την καριέρα μου, όλα όσα είχα ήταν ασύγκριτα. Είναι αδύνατο να γυρίσω πίσω και να σκεφτώ ότι ήμουν τόσο τυχερός. Επιπλέον, έχοντας υπάρξει βασικός με όλους, έπαιζα πάντα με όλους, ήμουν βασικός στον σύλλογο μαζί τους και δεν ήταν εύκολο», πρόσθεσε.

«Όταν ο Κιλιάν, ο Νέι και ο Λίο ήταν εκεί, είχα τη θέση μου. Με Μπενζεμά, Κριστιάνο και Μπέιλ επίσης. Επίσης, δεν κατονόμασα τον Μόντριτς, τον Τσάμπι Αλόνσο. Ειλικρινά, ήμουν προνομιούχος για όσα μου έδωσαν και ευχαριστώ γιατί ό,τι έζησα»!

Η Ιδανική ενδεκάδα του Ντι Μαρία: Εμιλιάνο Μαρτίνες, Οταμέντι, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μασκεράνο, Ρούι Κόστα, Νεϊμάρ, Μέσι, Ιμπραΐμοβιτς, Μπάπε.

«Δεν θα αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»
Ο Ντι Μαρία, εκτός από την ιδανική του ενδεκάδα, μίλησε και για άλλα επίκαιρα θέματα όπως το αν πρόκειται να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Όχι, πήρα την απόφαση να σταματήσω στο Κόπα Αμέρικα, νομίζω ότι είναι το τελευταίο πράγμα. Η τέλεια στιγμή για να αποχαιρετήσεις αυτή τη φανέλα». Ενώ όσον αφορά στον προπονητή της εθνικής σημείωσε: «Ο Σκαλόνι είναι ένας προπονητής που θα έπρεπε να είναι στην εθνική ομάδα για πολλά χρόνια, είναι ο μεγάλος καπετάνιος αυτού του πλοίου μαζί με τον Μέσι»

To Top