ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς η πρώτη μεταγραφή του Άρη! Προφορική συμφωνία με τον Κροάτη μέσο

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς αποτελεί την πρώτη κίνηση ενίσχυσης του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι κιτρινόμαυροι έχου συμφωνήσει με τον Κροάτη μέσο, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην τουρκική Κόνιασπορ, με την οποία μέτρησε επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα. 

Τον 29χρονο ποδοσφαιριστή (γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1994 στο Ζάγκρεμπ) γνωρίζει πολύ καλά ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, καθώς συνυπήρξαν στη Ριέκα, στην οποία έχει εργαστεί μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης. Ο Πάβιτσιτς είναι box to box χαφ, έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα, είναι παίκτης τρεχαντήρι, ο οποίος έρχεται να δώσει λύσεις.

Ο Πάβιτσιτς ξεκίνησε την καριέρα του στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ (56 συμμετοχές-5 γκολ) στην οποία ανήκε για μια πενταετία (2017-2022), παίζοντας δανεικός για δύο χρονιές (2012-13, 2014-15) στη Λοκομοτίβα (είχε συνολικά 39 παρουσίες με 9 γκολ). Στη συνέχεια μετακόμισε στη Ριέκα, όπου έμεινε για μια πενταετία (2017-2022, έχοντας 141 συμμετοχές και 15 γκολ). Πέρυσι το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην Κόνιασπορ.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Κροατίας.   

Τη σεζόν 2017-18 ως παίκτης της Ριέκα ήταν ο πρώτος παίκτης σε ασίστ στην πρώτη κατηγορία του κροατικού πρωταθλήματος.  

To Top