Ο Ντοναρούμα χτύπησε τατουάζ με το τρόπαιο του Euro 2020

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα γιόρτασε την ιστορική επιτυχία της εθνικής Ιταλίας στο Γουέμπλεϊ χτυπώντας ένα τατουάζ με το τρόπαιο του Euro 2020 στο αριστερό του μπράτσο.

Το βράδυ της 11ης Ιουλίου 021 ο Τζίτζο Ντοναρούμα έβαλε τα χέρια του πάνω στο τρόπαιο του Euro 2020 όντας ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της εθνικής Ιταλίας του Ρομπέρτο Μαντσίνι προς την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Σύμφωνα μάλιστα με την UEFA δεν ήταν απλά μέσα στο κάδρο των πρωταγωνιστών αλλά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, με τις επεμβάσεις του στη διαδικασία των πέναλτι στον ημιτελικό με την Ισπανία και στον τελικό με την Αγγλία να του χαρίζουν το βραβείο του MVP.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο νέος γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε τον τρόπο για να μην αποχωριστεί ποτέ το τρόπαιο και αυτός ήταν να χτυπήσει τατουάζ με αυτό στο αριστερό του μπράτσο.

Το αποκάλυψε ο ίδιος μέσω φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, όπου σε αυτή φαίνεται πως κάτω από το τρόπαιο είναι χαραγμένη και η ημερομηνία του τελικού κόντρα στα τρία λιοντάρια.

“Σε ευχαριστώ αδερφέ Στέφανο Ρεϊνόζο”, ήταν το μήνυμα του 22χρονου πορτιέρε προς τον άνθρωπο που χάραξε το τατουάζ στο χέρι του και το οποίο αντιπροσωπεύει αναμφίβολα την κορυφαία μέχρι τώρα στιγμή στην ποδοσφαιρική καριέρα του.

To Top